Praėjus vos metams po vedybų, ji pasiėmė šešių mėnesių dukrytę Ievą ir išėjo iš namų. Dar pusantrų metų užtrukęs skyrybų procesas nebuvo itin malonus ir lengvas. Ilgai slėpusi šeiminę dramą, Agnė tik dabar prisipažįsta, kad ramybė į jos gyvenimą grįžo susipažinus su šiauliečiu Sauliumi Sėjūnu, rašoma žurnale „Žmonės“.

„Blogiausia prasidėjo, kai ėmiau dirbti – filmuotis seriale „Naisių vasara“. Darbo pirmą sezoną buvo be galo daug: aštuntą ryto išvažiuodavau ir grįždavau devintą, dešimtą vakaro. Prasidėjo priekaištai: „Kur buvai? Nesąmonė! Žmonės tiek nedirba!“ Tuo metu buvo tokia tvarka, kad kūrybinės grupės mašina mane iš namų paimdavo ir į filmavimo aikštelę nuveždavo. „Tu tikrai ne į darbą važiuoji! Niekas žmonių taip į darbą nepasiima...“ – rėkė. Perdėtas pavydas, įsivaizdavimas, kad aplink mane – vieni vyrai ir kad aš su jais miegu... Kai pradėjau nebekreipti dėmesio į tokias kalbas, atsirado priekaištai: „Sužvaigždėjai... pasikėlusi... aš per prastas jau...“ Buvo tokių negražių akimirkų, kad... Negalėjau leisti, kad manęs taip negerbtų“, - praeities nuoskaudų neslėpė aktorė.

Paklausta apie naująjį širdies draugą, Agnė negailėjo gražių žodžių: „Labai fainas, stiprus, reiklus žmogus. Tolerantiškas ir protingas. Jis niekada gėdos nepadarys: žino, kur ir ką reikia pasakyti, kaip elgtis. Labai visais rūpinasi. Saulius tvirtai stovi ant kojų, todėl dažniausiai surenka ir save, ir mane. Jis – ne iš tų knygų, kurias vos atsivertęs jau žinai, kuo pasibaigs.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją