„Ačiū visiems už sveikinimus. Ačiū už nuoširdumą, kurį jaučiau Jūsų sveikinimuose... Esu be galo laiminga, kad esate kartu“, – dar antradienį bičiuliams už sveikinimus dėkojo Evelina, tačiau tuo metu dar nežinojo apie trečiadienio vakarą laukiantį siurprizą.

E. Sašenko sulaukė specialaus karjerą Lietuvoje prieš porą metų pradėjusios dainininkės Katerinos Niemycko sveikinimo. Dainininkė užtraukė „Su gimimo diena“, neilgai trukus Evelinai skyrė lenkišką dainą, įteikė tortą su fejerverkais. E.Sašenko padėkojus už sveikinimus, specialiai jubiliatei Katerina atliko lenkišką dainą „Kolorowe jarmarki“.

Suraikiusi tortą būsimoji „Šok su manimi“ dalyvė „Pabo Latino“ kiemelyje juo vaišino vakarėlio dalyvius. Tiesa, sakė kol kas nešoksianti: „Kada nors vėliau“.

Dar prieš sveikinimus, kiemelyje pasirodė grupė „Čili'nam“, pirmuosius išmoktus žingsnelius pademonstravo Eglė Skrolytė-Liesienė ir Marius Gaižauskas, tačiau kur kas toliau pažengę pasirodė esą aktorė Dalia Michelevičiūtė ir šokėjas Olegas Koliakinas. Pora pademonstravo ne tik puikiai surepetuotą šokį, bet ir kūnų grakštumą ir judesių plastiką.

Vakarėlyje apsilankė ir dainininko Radži gerbėja Raisa Šarkienė. Daugelio jau seniai nestebina ponios Raisos ekstravagantiškas įvaizdis, tačiau trečiadienį žinoma moteris pademonstravo iki šiol dar neregėtą reperišką tviskesį. R. Šarkienė akis paslėpė po tamsiais akiniais, galvą pridengė blizgia kepure. Apsiavė šviesiais aulinukais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją