Nors iš pradžių dainininkė suskubo į atvykimo salę, išvydusi fotografą nepanoro ilgiau joje likti. Grįžusi į automobilį mergina fotografui linksmai pagrūmojo pirštu ir nuvyko į šiek tiek atokesnę vietelę.

Tiesa, kalbėdama apie automobilį, Skaistė buvo gerokai atviresnė nei klausiama apie mylimąjį. Apie jį užsiminus, gražuolė detalių atskleisti nepanoro.

Paklausta, ar „Hondą“ išmainė į patogesnį „Audi“, S. Steikūnaitė neskubėjo girtis: „Tai mano antrosios pusės mašina, mes ja retkarčiais dalinamės. Rytoj galbūt sėdėsiu prie „Mercedes Benz“ vairo. Žodžiu, nuo nuotaikos priklauso“, – linksmai kalbėjo dainininkė.

Trečiadienį S. Steikūnaitė Palangoje vykstančiose „1000 kilometrų lekntynėse“ pasirodė prie septynerių metų senumo „Honda Accord“ vairo, tačiau ketvirtadienį į oro uostą atvyko prabangiu tviskančiu „Audi Q7“.

S. Steikūnaitė paaiškino, jog iš sostinės į Palangą trečiadienį vyko savo automobiliu praktiniais sumetimais. Esą nuvykti iš Vilniaus į pajūrį „Audi Q7“ – tiesiog per brangu.

„Juk ne dyzeliukas, žinote...“ – kalbėjo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją