Po kelionės Evelina ketina ilsėtis porą dienų, tačiau jos mamos teigimu, pailsėjusi neketina sėdėti sudėjusi rankų. Merginos planuose – profesionali didžioji scena Amerikoje, tačiau kol kas, anot J. Anusauskienės, Evelina sėkmingai žingsniuoja savo kelio pradžia.

„Labai svarbu, kaip seksis toliau. Šiandien jau turėtų prasidėti balsavimas internete. Norėčiau paraginti visus lietuvius džiaugtis ne tik krepšiniu, bet ir nepamiršti savo balso atiduoti už Eveliną“, – kalbėjo ji.

J. Anusauskienė atskleidė, jog tuo atveju, jei dukra patektų į finalą, atliktų kino filme „Titanikas“ skambėjusią dainą. Būtent su ja dainininkė ir pradėjo savo muzikinę karjerą.

„Manau, dukra turi rimtų šansų patekti į dešimtuką. Jos įveritinimai labai palankūs. Bendradarbiavimas su Amerika tikrai nesibaigs šiuo projektu“, – DELFI kalbėjo J. Anusauskienė.

Klausiama, kokių konkrečių planų JAV turi E. Anusauskaitė, dukros karjera besirūpinanti J. Ausauskienė tvirtino, jog viena didžiausių merginos svajonių – dainuoti miuzikle. Esą Lietuvoje miuziklų atlikėjams nėra lengva ir paprasta susirasti veiklos, šis žanras nesulaukia didelio susidomėjimo, tačiau JAV ar Europos didžiosiose scenose situacija kitokia.

„Tai, kad Evelina jau bendravo su svarbiais žmonėmis, kurie turi miuziklų direktorių ir įvairių studijų kontaktų, jog buvo įvertinta palankiai, manau, peraugs ir tolimesnį bendradarbiavimą“, – įsitikinusi J. Anusauskienė.

Dainininkės mama neabejoja, jog vien svajoti nepakanka. Jos įsitikinimu, dainuojant miuzikle reiktų ir mokytis.

„Berklis (Bostone įsikūręs Berklio muzikos koledžas) kaip tik yra ta vieta, kur galima gauti labai gerų žinių. Nenoriu pasakyti, kad Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje kažkas yra blogai. Evelina rudenį bus trečiakursė, ji dirba su puikiais dėstytojais ir gauna labai daug taip reikalingų žinių. Manau, tiktai gausim šansą mokytis toliau. Visada dukrai sakau, kad ji kol kas yra savo kelio pradžioje ir gali eiti toli“, – pasakojo dukros dalyvavimu pasaulio muzikinių talentų konkurse ypač besidžiaugianti Jurga.

Klausiama, ar tėvų ir dukros svajonės sutampa, J. Anusauskienė tikino, jog jų šeimoje visi dirba it komanda. Visų tikslas vienas – kryptingai, žingsnis po žingsnio padėti Evelinai atsidurti profesionaliojoje scenoje.

Šioje ištraukoje galite pamatyti Evelinos pusfinalyje atliktos Jordin Sparks dainos „This Is My Now“, kuria sužavėjo garsų muzikos prodiuserį Davidą Packą, vokalo pamoką (21-31 minutė):

Watch live streaming video from avonvoices at livestream.com
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją