Garsų choreografą dažnai prajuokina pramogų pasaulio atstovai, pasidabinę garsių dizainerių rūbais. „Šok su manimi“ komisijos narys stebisi, jog šou atstovai taip aklai pasitiki etiketėmis, o savo trūkumus praleidžia pro akis.

„Man labai svarbu pažinti save ir tai, kad rūbai pabrėžtų mano charakterį. To pasiekti pavyksta bendradarbiaujant su dukra, dirbančia drabužių pasaulyje“, – atskleidžia J. Smoriginas ir priduria, jog tenka dažnai pasiginčyti dėl įvaizdžio.

J. Smoriginas netrukus turėtų išvykti į Franfurtą, kur jo jau laukia daugybė sukomplektuotų ansamblių trečiojo „Šok su manimi“ sezono šeštadieniams.

„Anksčiau viskas vykdavo chaotiškai, arba nusiperku, arba atsiunčia kelis. Dabar jau viskas išrinkta ir paruošta. Anksčiau žentas dirbo Lagerfeldo sistemoje, vėliau perėjo į Daniel Herchter. Taip šis garsus ženklas atėjo ir į mano gyvenimą. Šie rūbai man labai tinka. Jie skirti brandiems žmonėms“, – pasakojo jis.

Klausiamas, ar visuomet lieka patenkintas dukros išrinktais rūbais, „Šok su manimi“ aštrialiežuvis sakė, jog pasitaiko visko. Esą J. Smoriginas iš pradžių nebūna linkęs rinktis ekstravagantiškesnių, ryškesnių, modernesnio kirpimo modelių, tačiau dukros padrąsintas galiausiai sutinka su pasiūlymais.

„Mano žmona dažniausiai aklai pasitiki dukros skoniu, jai labiausiai tinka „MaxMara“ drabužiai, aš kartais pasiginčiju, paprieštarauju, nors iš tiesų Agne pasitikiu ne mažiau nei žmona. Džiaugiuosi, jog turime talentingą vaiką“, – komplimentų dukrai negaili maestro.

„Vilniaus baleto“ vadovas atskleidė iš pradžių negalėjęs pakęsti kostiumų dėl to, kad šie varžė, tačiau ilgainiui apsiprato ir šiuo metu neįsivaizduoja, jog prieš TV kameras šeštadieniais galėtų pasirodyti vilkėdamas mažiau puošnius drabužius.

„Jausdavausi įsmaugtas, bet formatas reikalavo. Dukra sukūrė tokį mano įvaizdį, todėl nevilkėdamas kostiumo šokių projekto eteryje dabar jau jausčiausi prastai. Agnė buvo pogrindinė mano kostiumų autorė, žentas Kęstutis man rinkdavo marškinius ir kaklaraiščius“, – kalbėjo J. Smoriginas.

Pati A. Smoriginaitė-Rimkus DELFI pasakojo, jog kostiumai jos tėvui dažniausiai būna išrenkami prieš TV sezoną. Choreografo dukra įsitikinusi, jog kiekvienas žmogus yra asmenybė, todėl drabužius dera rinktis atsižvelgiant į charakterį, kūno sudėjimą.

„Drabužius reikia rinkti ne pagal tai, kokia etiketė prisiūta viduje. Labai svarbu, kad kostiumas žmogui iš tiesų tiktų. Prieš kiekvieną sezoną tuo pasirūpinu, o atrinkti drabužiai tėčiui būna nusiunčiami į Lietuvą. Jeigu turiu galimybę, atvežu pati“, – atskleidė ji.

Agnė dažnai atskrenda paviešėti Lietuvoje, todėl kiekvienos kelionės į gimtinę metu ji atskraidina po porą kostiumų. Taip kostiumas prie kostiumo ir dar neprasidėjus sezonui J. Smorigino drabužinė papuošiama naujutėlaičiais rūbais.

„Praeitą sezoną tėtį rengėme Lagerfeldo ir Louis Ferraud, šį nutarėme ieškoti Daniel Herchter kostiumų. Tai – senoji, bet tuo pačiu ir moderni klasika, puošianti žmogų ir leidžianti jam jaustis patogiai, o kartu ir madingai“, – pasakojo Agnė.

Anksčiau J. Smoriginas kostiumus priimdavo nepasimatavęs jų iš anksto, tačiau pastaruoju metu A. Smoriginaitė-Rimkus tėvui išrenka tik tinkamo dydžio ir tokius, kurie patinka pačiam maestro. Esą per kelis bendradarbiavimo metus choreografo dukra įsidėmėjo, kokie modeliai, kokio stiliaus kostiumai labiausiai tinka jos tėvui.

J. Smoriginas „Šok su manimi transliacijų metu:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją