Simpatiškos tamsiaplaukės veide, kuris kadaise puošė ne vieno madų žurnalo viršelį – ta pati kerinti šypsena. Tiesa, kur kas brandesnė nei prieš dvejus metus.

„Pagimdžiau žmogų – sukūriau didžiausią stebuklą, – žvelgiant į dukrą Aistės akys suspindo. – Manau, kad auginti žmogų – nerealus darbas. Jis man teikia begalinį malonumą."

Jos manymu, siekti tobulos mamos vardo nereikia, pakanka būti gera mama ir nuolat stiprinti ryšį su savo vaiku, rašo „Vilniaus diena”.

Kalbos, kad viso to kaina – ataugę nedažyti plaukai prie šaknų, netvarkyti nagai, suvaržytas laisvalaikis ir pamiršti draugai, moteriai kelia juoką.

Gal todėl, kad Elzės atėjimas jos neatskyrė nuo išorinio pasaulio. Kaip ir anksčiau, visuomenininkė užsiima namų ruošos darbais, eina į darbą, kavinėje skiria pasimatymus bičiuliams.

Skirtumas tik tas, kad dabar ją visur lydi dukrelė. Rausvais drabužėliais papuoštą mergaitę galima išvysti ir svarbesniuose renginiuose, kuriuose renkasi Lietuvos įžymybės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją