Į privačią tuoktuvių šventę susirinko tik šeimos nariai ir artimieji draugai. Jaunieji tuoktis atvyko senu "Mercedes Benz" markės automobiliu.

Susituokę Mindaugas ir Karolina buvo apiberti margaspalviais žiedlapiais. Po ceremonijos ir jaunieji, ir svečiai pajudėjo rūmų apžvalgos aikštelės link, kur ne tik pozavo fotografams į tolį besidriekusių pušynų peizažo fone, bet ir priėmė glėbius gėlių bei dovanas.

Sveikinimų ir fotosesijos metu šimtmečius skaičiuojančių klevų ir liepų apsuptyje jaunavedžiams grojo styginių kvartetas. Susirinkę apie 60 svečių vaišinosi šampanu, avietėmis ir saldumynais, kuriuos nuo staliuko padėkluose nešiojo padavėjai.

Nuotaka buvo pasipuošusi stilinga balta suknele ilgu, siekiančiu žemę nuometu, jaunikis – klasikiniu tamsiu kostiumu, baltais marškiniais, su balta gėlyte švarko atlape. Jaunoji rankose nešėsi baltų bijūnų puokštelę.

Stilingas ilgas jaunosios nuometas pasirodė esąs ne itin praktiškas. Žeme besivelkanti nuotakos puošmena it magnetas pritraukė įvairių šapų ir lapelių, tačiau tai, regis, šventinės nuotaikos jauniesiems negadino.

Naujienų portalo DELFI žiniomis, jaunųjų įvaizdžiu rūpinosi stilistai Kęstutis Rimdžius ir Agnė Gilytė.

Pats TV3 projekto „Pasirink mane“ vedėjas kruopščiai slėpė tuoktuvių datą ir vietą, tačiau apie prieš metus Las Vegase įvykusias sužadėtuves žiniasklaidai dalijo atvirus interviu.

Mindaugas ir Karolina susipažino 2006-aisiais.

M. Stasiulis yra pasakojęs, jog susituokti norėtų Antonio Gaudi projektuotoje Barselonos šv. Šeimos bažnyčioje, tačiau savo svajonių nerealizavo.

Būdamas 22-ų, M. Stasiulis jau buvo vedęs, tačiau santuoka sėkminga nebuvo. Su pirmąja žmona išsiskyrė nepraėjus nė metams po vestuvių. Iš pirmosios santuokos vaikų neturi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)