Haris labai operatyviai atsakinėjo į klausimus, dažniausiai su humoru ir džiaugėsi nesąs valdininkas. "Galiu kalbėti, ką tik noriu, galiu rimtai, galiu - juokais", - sakė jis po konferencijos.

Skaitytojai teiravosi, kokia H.Mackevičiaus dienotvarkė, kokie "Dviračio žynių" personažai jam labiausiai prie širdies, ar negraužia sąžinė dėl šaipymosi iš žmonių, kiek kilogramų jis numetė lakstydamas su meškio apdaru per LNK sezono pristatymą.

Pirmadienio "Ekstroje" negalėjusieji dalyvauti pokalbyje ras interviu su H.Mackevičium, taip pat - pašnekovo atsakymą į specialų "Ekstra klausimą: "Vienintelis teigiamas "Dviračio žyniose" vaizduojamas politikas - Seimo nario, "Vikondos" koncerno savininko Viktoro Uspaskicho atitikmuo Viktoras Agurkich. AR TAI LEMIA FINANSINĖ ŠIO VERSLININKO PARAMA LAIDAI IR GERI "DVIRAČIO ŽYNIŲ " KŪRĖJŲ SANTYKIAI SU JUO?"

Ten pat bus paskelbti du geriausių klausimų autoriai, kurie gaus specialius "Ekstra" ir DELFI prizus.

Pateikiame keletą internautų klausimų ir H.Mackevičiaus atsakymus:

Lola: 1. Gal nekuklu klausti, tačiau labai rūpi koks yra dviratininkų atlyginimas. Apie tai sklando tiesiog legendos?

H.Mackevičius: legendos sklando apie Vilniaus įkūrimą. Tiesiog tai sutartyje įtrauktas kaip konfidencialus punktas. mes, manau, Lietuvoje - ne vieninteliai, kurie kuklūs

saras2: Ar "Dviračio žiniose" artimiausiu metu nusimato kokiu nors pakitimų (pvz.: naujų veidų, naujų veikėjų ar dar ko) ?

H. Mackevičius: bus daug naujų veidų, kokie 3 tai tikrai. Visai nauji žmonės. Veikėjus labai sunku prognozuoti iš anksto, kartais jie atsiranda neprognozuojamai, savaime.

SWolf: Labas Hari, kas būna jūsų scenarijų pirminiai šaltiniai(Laikra ščiai, TV, draugu pasakojimai)?

H. Mackevičius: 1. laikraščiai

kartais - ir draugų pasakojimai, šiaip - DELFI portalas

tauta: Kuris personažas jums brangiausias? Kiek girdėjau Bratka - V.Šerėno buvusiu kaimynu kaime prototipas, o gal ir jus turite "žyniose" panašių prototipu?

H. Mackevičius: man brangiausi tikri, natūralūs personažai, kaip kad Bratka, panelė Mokytoja, Zita. Be abejo, kad kažką iš matytų žmonių leksikos rašydamas tą personažą sudedi

EKSTRA: Ką manai apie lietuvių humoro jausmą - ar apskritai tokį turime? Kuri tauta sugeba geriausiai kvatotis pati iš savęs, irzlų verkšlenimą pakeičia juoku? Ką manai apie šalyje populiarių rusų humorą ar specifišką britų humorą?

H. Mackevičius: Be abejo, turime kažkokį humoro jausmą. Jis neretai apsiriboja šnapsu, kurvom ir "Žalgiriu", kaip ir visos užstalės kalbos.

Stengiamės, kad "Dviračio žynios" nebūtų vulgaraus humoro šou. Kas gaunasi, tegul sprendžia žiūrovai. Tačiau yra ir teigiamų dalykų. Man asmeniškai patinka autoironijos kupinas žydiškas ir rusų humoras. Britų nemėgstu, kultinis jų Rowan Atkinson kelia žiovulį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją