Dar šią savaitę N. Marčėnaitė viešumoje pasirodė pakeitusi šukuoseną, o nuo moters veido kerinti šypsena nedingo iki šiol. Greičiausiai jau vien dėl to jos šukuosenos permainas aprašę žurnalistai nė įtarti negalėjo apie vidinius garsenybės išgyvenimus dėl į šipulius byrančių santykių.

Ir nors menininkė sakė kartėlio dėl žlungančio asmeninio gyvenimo nejaučianti, ir galbūt tai tik sutapimas, tačiau tie patys fotografai, įamžinę dailininkės šukuosenos metamorfozes, nufotografavo ją vėl rūkančią. Nomeda priklausomybės prieš kelis metus buvo sėkmingai atsikračiusi, nors niekuomet nesakė, jog visiems laikams.

Marius Nomedą nusižiūrėjo mokyklos laikais, tačiau gyvenimas draugėn juodu suvedė vėliau. Nuo penktos klasės abu buvo bendraklasiai, jų gimimo dienas vieną nuo kitos teskiria devynios dienos, abu sulaukę 46-erių. Baigę mokslus Marius ir Nomeda pasuko skirtingais keliais, sukūrė šeimas. Susitiko jiedu vėl tik 1990-aisiais. Pirmieji impulsai naujiems santykiams gimti buvo bendros parodos. Kadangi ir Nomeda, ir Marius kartą jau buvo išsiskyrę, antrąsyk tuoktis neskubėjo. Į santuokų rūmus sumainyti žiedų pora nuvyko tik po šešerių metų gyvenimo drauge.

Apie tai, jog N. Marčėnaitė ir M. Jonutis šiuo metu išgyvena nelengvą laikotarpį, kalba artimi jųdviejų bičiuliai. Nors abu menininkai artimųjų rate žinomi kaip ypač taikūs ir niekuomet nesivaidijantys sutuoktiniai, dėl kokių priežasčių pašlijo jų santykiai, nėra žinoma.

„Mes dar neišsiskyrėme. Niekuomet atvirai nekomentavau apie savo asmeninį gyvenimą. Yra mergaičių, kurios žiniasklaidoje išsilieja apie savo asmeninį gyvenimą, bet aš – ne. Su malonumu kalbėčiau tik apie meną, - atvirauti DELFI nemalonia tema nepanoro N. Marčėnaitė, tačiau slėpti, jog ryšiai su sutuoktiniu nėra puikūs, taip pat neketino - Šiuo metu gyvename atskirai, nesipykstame. Bet neišsiskyrėme, kol neįsitikinom. Tokioje situacijoje pagyventi atskirai – sveika“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)