LNK būsimojo sezono projekto šokėjų poras žiniasklaidoje pristatinėti pradėjo prieš kelis mėnesius, o ketvirtadienio vakarą atskleidė dar daugiau paslapčių.

Viena netikėčiausių – pranešimas apie skandalingosios, su mylimuoju nuolat besiskiriančios ir besitaikančios bei žurnalistams visas asmeninio gyvenimo detales be paliovos pasakojančios dainininkės Mios dalyvavimą „Kviečiu šokti“.

Į jau prasidėjusį „Kviečiu šokti“ kūrėjų surengtą vakarėlį Mia atriedėjo prabangiu šviesiu senovišku automobiliu. Vos išlipusi iš automobilio ilga raudona vakarine suknele pasipuošusi atlikėja užtraukė amerikietės Tinos Turner hitą „Simply the best“. Dainininkės pasirodymo metu į renginį susirinkę šokėjai atsidavė šokio ritmui.

Atlikusi kūrinį Mia buvo pakviesta į sceną. Rudenį startuosiančiame „Kviečiu šokti“ ant parketo ji suksis su šokėju Andriumi Uksu, praeitame sezone prieš TV kameras rengusiu pasirodymus su politiko Artūro Paulausko žmona Jolanta Paulauskiene.

Šou kūrėjai pasistengė į tą patį projektą pakvietę ir Mios mylimąjį Radvilą Bubelį. Neabejojama, jog konkurencija tarp partnerių bus ypač nuožmi.

Vakarėlio metu pirmuosius šokius pademonstravo ne tik Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė, bet ir merginų grupės „Studentės narės, seserys Irūna ir Ineta Puzaraitės. Linksmosios gražuolės žurnalistams ir susirinkusiesiems parodė ir savo partnerius. Ineta rudenį šoks su Ovidijumi Andriekum, Irūna ant parketo suksis su buvusiu projekto „Aistrų pakrantė“ dalyviu Rimvydu Černajum.

Į vakarėlį ketvirtadienio vakarą susirinko ne tik naujojo, bet daugybė ir praėjusio sezono šokėjų porų. Naujųjų šokėjų prisistatymus stebėjo J. Paulauskienė, Danielius Polskij, Rimas Valeikis, Sandra Kniazevečiūtė, Viktorija ir Arturas Bajorai. Renginyje apsilankė ir buvusi atlikėjų vadybininkė Aida Žiliūtė, vakarėlį iš šalies sėdėdama kavinėje stebėjo ir Asta Valentaitė. Progos pasidairyti nepraleido ir pro šalį ėjęs skandalingasis parlamentaras Antanas Nedzinskas.

Susirinkusieji vaišinosi gėrimais, skanavo milžiniško dydžio tortą. Besibaigiant renginiui šokėjai ir vakarėlio svečiai buvo tiesiog priblokšti iš specialaus įrenginio it iš gausybės rago netikėtai pasipylusiomis ir pasklidusiomis putomis. Tuomet ir prasidėjo didžiausios vakaro linksmybės, mat šokėjai nepabūgo susitepti ir šėlo Odminių skverą žaibiškai užplūdusiose putose.

Šokėjų šėliones putose fotoaparatu įamžinti bandė Vytenio Pauliukaičio draugas vertėjas Eugenijus Skerstonas. Nors vyras susižavėjęs stebėjo įsismaginusių šokėjų šėlsmą, pats įbristi ir pasinerti į šokio sūkurį nesiryžo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją