Trečiadienio vakarą restorane „Terrazza“ pristatytos dar dvi naujojo sezono TV3 televizijos šokių projekto „Šok su manimi“ poros – Vaida Genytė ir Saulius Skambinas bei iliuzionistas Mantas Wizardas ir Viktorija Kunauskaitė. Be šokėjų pasirodymo susirinkusieji trečiadienį šventė ir dėl dar vienos svarbios progos, mat liko lygiai du mėnesiai iki naujojo TV3 sezono starto.

Vakarėlyje apsilankė ir merginų grupės „Pinup Girls“ narė Ieva Ambrazaitė. Gražuolę į pramogų ir laisvalaikio centro restorane vykusį renginį atlydėjo radijos „Zip fm“ laidų vedėjas Rolandas Mackevičius. Jiedu drauge sėdėjo prie stalelių, meiliai šnekučiavosi.

DELFI klausiama, kokie ryšiai sieja ją ir R. Mackevičių, I. Ambrazaitė nebuvo labai kalbi, tačiau patikino, jog radijo laidų vedėjas yra jos vaikinas. Mergina sakė nelabai norinti daug atvirauti apie asmeniškumus, o paklausta, kiek laiko jiedu su Rolandu drauge, buvo ypač lakoniška: „Labai seniai. Esame tokie laimingi, kad neskaičiuojam tų dienų“.

„Pinup Girls“ narė sakė nemačiusi tikslo anksčiau žiniasklaidai pristatyti mylimojo dėl asmeninių priežasčių ir iki šiol tikėjo, jog dar ilgai pavyks nuslėpti santykius.

„Taip išėjo, jog labai norėjau apsilankyti „Šok su manimi“ vakarėlyje. Vienai ateiti būtų nei šis, nei tas. Pasikviečiau savo partnerį ir atėjome kartu“, – DELFI pasakojo dainininkė.

Vakarėlyje taip pat dalyvavo ir kitos merginų grupės narės – Viktorija Sutkutė ir Julija Vėžauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)