Liepos mėnesį „Antis“ iš viso surengs keturis solinius koncertus. Šį šeštadienį, liepos 2 dieną, grupė koncertuos Klaipėdoje „Muzikuojančiame kelte“, o sekmadienį lankysis Palangos muzikos klube „Vandenis“. Liepos 21 dieną Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje įvyks pirmasis šiais metais „Anties“ koncertas sostinėje, o liepos 23 dieną grupė pasirodys Varniuose vyksiančioje baikerių stovykloje.

Tai bus intensyviausias grupei koncertinis mėnuo nuo 2008 metų, kai vyko „Anties“ koncertinis turas po Lietuvą su sugrįžimo albumo „Ančių dainos“ programa. Rugpjūčio mėnesį grupė taip pat patvirtino pasirodymą muzikos festivalyje „Live Music Beach Karklė 2011“.

Artėjantys šio savaitgalio koncertai Klaipėdoje ir Palangoje Gintautui Rakauskui bus tarsi krikštas jo naujoms laikinoms pareigoms grupėje. Gintautas Rakauskas „Antyje“ boso gitara yra grojęs 1987-1990 metais.

Šiuo metu Gediminas Simniškis jau pasiekė Afganistano sostinę Kabulą, iš kurio netrukus turėtų persikelti į Čagčarano miestą, kuriame ir darbuosis. Kol kas pasiekti kelionės tikslą trukdo Čagčarane kilusi smėlio audra, neleidžianti skristi lėktuvams. Muzikantas šiuo metu yra apsistojęs karinėje bazėje, susipažino su Lietuvos karinės misijos vadovybe Kabule, dalyvavo ten surengtame Joninių šventime. Į Lietuvą muzikantas grįš gruodžio mėnesį.

Afganistano Goro provincijoje Gediminas Simniškis teiks inžinerines paslaugas, rūpinsis projektų techninės dokumentacijos rengimu ir projektų įgyvendinimo technine priežiūra. Šie projektai yra finansuojami iš Vystomojo bendradarbiavimo ir paramos demokratijai programos lėšų. „Tai yra didelis profesinis iššūkis. Pasiilgsiu koncertų, tad bus gera sugrįžti iš misijos“, – sakė Gediminas Simniškis, Lietuvoje vadovaujantis pastatų ir inžinerinių statinių projektavimo įmonei.

Gediminas Simniškis (dešinėje)
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją