DELFI skaitytojai kviečiami apsilankyti konferencijoje ir užduoti savo klausimus. Du įdomiausių klausimų autoriai bus paskelbti pirmadienį, rugsėjo 10 d., žurnalo "Ekstra" numeryje. Juos apdovanosime mėnesine "Ekstros" prenumerata bei "DELFI" čekiu bet kokiai kompaktinei lietuviškos muzikos plokštelei įsigyti.

Pirmadienio "Ekstroje" negalėjusieji dalyvauti pokalbyje ras interviu su retai televizoriaus ekrane matomu LNK humoristų komandos nariu, 2 įdomiausius internautų klausimus, taip pat - pašnekovo atsakymą į specialųjį "Ekstra klausimą" klausimą.

Savaitinis žurnalas "Ekstra" ir Interneto portalas "DELFI" savo skaitytojams ir Interneto vartotojams pristato "Ekstra asmenybes" - visuomenei gerai pažįstamus pramogų pasaulio atstovus, sportininkus, verslininkus, politikus ar niekam nežinomus, tačiau įdomius, nestandartiniais poelgiais, hobiais pasižyminčius žmones.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją