Dvidešimtmečio proga ištikimiausius klientus kosmetikos ir parfumerijos tinklas pradžiugino milžinišku tortu, kuriam pagaminti prireikė net penkių tūkstančių šokolado batonėlių. Gimtadienio šventėje, kurios šūkis yra „Švęskime skaniai ir stilingai“, taip pat buvo aptariamos naujausios grožio puoselėjimo tendencijos, o įžymūs svečiai rinkosi kosmetikos priemones vasarai.

Aktorė Jurga Jutaitė pasirodė esanti tikra smaližė – savo vasaros kosmetinę ji papildė druska voniai, kuri priminė šokoladinį saldainį. Be to, kadangi aktorės oda yra jautri, į krepšelį ji taip pat įsimetė dušo želė su kamelijos žiedų aliejumi, tinkančią jautriai odai.

Tuo tarpu olimpinė čempionė Daina Gudzinevičiūtė išsirinko kvepalus. „Esu konservatyvi rinkdamasi kvepalus – visuomet renkuosi tuos pačius, jau mėgstamus ir išbandytus. Tačiau mano mėgstamiausias kvapas labiau tinka šaltajam sezonui, taigi, vasaros proga nusprendžiau išbandyti ką nors naujo ir gaivaus“, – kalbėjo sportininkė.

Renginyje dalyvavęs dainininkas Vilius Alesius taip pat išsirinko kvepalus. Anot jo, pasirinktas kvapas jam patiko todėl, kad yra vyriškas, tačiau ne pernelyg aštrus ir puikiai dera prie judraus jo gyvenimo būdo.

Į 20-ąjį kosmetikos ir parfumerijos tinklo gimtadienio vakarėlį Vilniuje atvyko ir žinomas penkiakovininkas. Jis nesivaržė pasidalinti savo grožio puoselėjimo paslaptimis. Sportininkas atskleidė, jog kasdienei kūno priežiūrai renkasi įprastus vyriškus kosmetikos produktus, tačiau nuo baseino vandens išsausėjusią odą kartais palepina specialiu šveitikliu ir kūno sviestu. Garsus sportininkas atskleidė ir savo silpnybę kvepalams. Vyras mėgsta išmėginti naujus aromatus, o savo namuose turi šešis buteliukus skirtingų kvepalų. Juos E. Krungolcas renkasi pagal nuotaiką.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)