Tai DELFI pirmadienį patvirtino ikiteisminį tyrimą kontroliavusi Vilniaus miesto apylinkės prokuratūros prokurorė Valentina Strokinienė.

Pasak jos, nutraukus bylą S. Proninai pasiūlyta kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Ikiteisminio tyrimo metu nebuvo nustatyta, kad incidento viename Vilniaus naktiniame klube metu nebuvo sutrikdyta viešoji tvarka, nes daugelis žmonių net nematė konflikto. Pareigūnai nustatė, kad tarp dainininko ir advokatės įvyko asmeninio pobūdžio konfliktas.

Jeigu S. Pronina kreiptųsi į teismą privataus kaltinimo tvarka ir prašytų dainininką patraukti baudžiamojon atsakomybėn, jam grėstų viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Ikiteisminio tyrimo metu E. Dragūnui buvo pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo, jam buvo skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

S. Pronina buvo sužalota „Vilniaus vartuose“ esančiame naktiniame klube. Advokatė pareigūnams nurodė, kad klube į ją stiklinę esą galėjo mesti E. Dragūnas. Tiesa, dainininkas tai ne kartą kategoriškai neigė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją