Į bažnyčią prieš ceremoniją atvyko specialios įmonės darbuotojai, kurie likus valandai iki iškilmių išpuošė bažnyčią baltais sausuoliais, padabintais rožiniais gvazdikais, ištiesė kreminės spalvos kilimą nuo pagrindinio šventovės įėjimo altoriaus link.

Likus valandai iki šventės, maldininkams bei turistams iš užsienio šventoriaus varteliai buvo užverti, o apsaugininkai paaiškino, jog penktadienį bažnyčia tiesiog neveikia.

Į vieną svarbiausių A. ir D. Bosų asmeninio gyvenimo šventę susirinko artimiausi jųdviejų bičiuliai. Nešini gėlėmis ir dovanomis į bažnyčią atvyko politikas Kęstutis Daukšys su žmona Eirida, dizainerė Ramunė Piekautaitė su gyvenimo draugu Kęstučiu Verslovu ir jųdviejų dukra Ula, stilistas Mantas Petruškevičius su modeliu Asta Valentaite, aktorė Gražina Baikštytė, krepšinio treneris Darius Maskoliūnas, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Prieš pat ceremoniją rožinės spalvos milžinišku „Hummer“ automobiliu atvyko pagrindiniai šventės kaltininkai. Stilinga dizainerės Ramunės Piekautaitės sukurta suknele pasipuošusią Dainą Bosas prie altoriaus lydėjo klasikinio kirpimo šviesų kostiumą pasirinkęs vyras Antanas ir vaikai. Dailia, R. Piekautaitės specialiai krikštynoms kurta suknute pasipuošusią Magdutę į bažnyčią atnešė šeimos draugė.

Urtės Magdalenos gimtadienis sutampa su jos tėvo A. Boso gimimo diena. Verslininkui penktadienį sukako 56-eri. Ši verslininko sukaktis šįvakar taip pat bus paminėta maždaug 100 kviestinių svečių puotoje pajūryje.

Pasibaigus oficialiai ceremonijai, svečiai sustojo į gyvą koridorių, kurio pradžioje išsirikiavo šešios rausvomis suknelėmis pasipuošusios mergaitės. Kiekviena iš jų Bosams žengiant iš bažnyčios paleido po mėgstamą vestuvių ir krikštynų atributą - meilę, atsidavimą, ramybę ir gerovę simbolizuojantį baltą balandį.

„Sveikiname Urtę Magdaleną“, - sušuko svečiai, kartu į dangų paleidę daugybę baltų balandžių. Po bendro sveikinimo susirinkusieji tėvams ir mažylei asmeniškai įteikė atsineštas gėles ir dovanas.

Po ceremonijos šventoriuje svečių laukė balta staltiese dengtas stalas, nukrautas šampano taurėmis, vandens stiklinėmis ir saujomis braškių.

Antanas ir Daina susituokė 2008-ųjų liepą privačioje ceremonijoje Bahamose. Dainai ir Antanui Bosams ši civilinė santuoka yra trečioji. Pora susipažino prieš 7-erius metus viename privačiame vakarėlyje. Po metų mylimieji apsigyveno kartu, o dar po trejų su puse susituokė Bahamuose.

Daina iš ankstesnių santuokų turi netrukus 20-ąjį gimtadienį švęsiantį sūnų Luką ir dešimtmetę Mariją. Antanas iš antrosios santuokos užaugino
28-erių Indrę ir 22-jų Tomą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)