Mindaugas ir Karolina susipažino 2006-aisiais, o pernai liepą TV ir radijo laidų vedėjas mylimosios rankos paprašė Las Vegase.

„Pasirink mane“ vedėjas yra pasakojęs, jog susituokti norėtų Antonio Gaudi projektuotoje Barselonos šv. Šeimos bažnyčioje. DELFI žiniomis, tuoktuvių ceremonija vis dėlto vyks Lietuvoje.

Šaltinių teigimu, nuotaka jau matavosi ir svarbiausiai savo gyvenimo šventei skirtą suknelę, tačiau kokia ji, neatskleidė.

Žinomas vyras jau buvo vedęs, tačiau santuoka nebuvo sėkminga. Šeimą jis bandė kurti būdamas 22 metų, tačiau su pirmąja žmona išsiskyrė praėjus beveik metams po tuoktuvių. Skyrybos su pirmąja sutuoktine Mindaugo neatgrasė santuokos saitais susisaistyti dar kartą. Iš pirmosios santuokos M. Stasiulis vaikų neturi.

Apie nesėkmingą pirmąją santuoką žurnalistams M. Stasiulis niekuomet daug neatviravo, tačiau ją yra apibūdinęs lakoniškai: „Viskas įvyko kosminiu greičiu, bet kosminiu greičiu ir pasibaigė“.

Praėjus beveik metams nuo draugystės su būsima žmona pradžios, Mindaugas yra pasakojęs, jog jo planuose yra ir vedybos, ir vaikai, ir graži šeima. Panašu, jog žinomas vyras savo planų, apie kuriuos žiniasklaidai pasakojo prieš penkerius metus, neužmiršo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)