Organizatoriai atsisakė įvardinti, už kiek jis buvo parduotas, tačiau teigė, kad 3-4 kartus pigiau nei reali jo kaina.

„Tokia ir buvo mūsų krautuvėlės idėja - garsūs žmonės aukoja kokybiškus daiktus, o mes juos parduodame itin palankiomis klientams kainomis“, - sakė iniciatyvos autorius Tomas Grižas.

Pirkėjus masino ir greitai buvo nupirktas ponios Loretos Šurkutės sūnaus paaukotas „Mercedes“ elektroninis žaislinis automobilis, kuriuo vaikas gali važinėtis.

Keletą suknelių iš Labdaros krautuvėlės įsigijo išskirtinių drabužių ieškojusios abiturientės išleistuvių vakarui.

Daugiausiai stilingų drabužių, kurie, beje, buvo visiškai nauji, krautuvėlei padovanojo mados namai „Cantas“ ir dizaineris Liutauras Salasevičius. Vieną suknelę per krautuvėlės atidarymą įsigijo pati kelis daiktus paaukojusi Inga Paksaitė.

„Esame patenkinti eksperimentu. Surinkta suma yra maždaug tiek, kiek M. Rostropovičiaus fondas skiria vienam vaikui per metus. Fondas šiuo metu remia keturiolika muzikai, dailei, medicinai ir mokslui itin gabių vaikų. Su jo atstovėmis tarėmės, kad galėsime surinktais pinigais paremti vieną jų“, - sakė T. Grižas.

Jis su kolegomis nutarė, kad savaitės terminas krautuvėlei - per trumpas ir žadėjo, kad rudenį projektas bus atgaivintas ir veiks ilgiau. „Nors tai nebus nuolatinė krautuvė“, - sakė jis.

Iki tol neparduoti žvaigždžių suaukoti daiktai bus saugiai sandėliuojami. Taip pat bus ieškoma naujų aukotojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją