Būtent šio kūrėjo reklaminės fotosesijos taip sužavėjo Lietuvos stilistą, kad jis pareikalavo būtent tokio pat stiliaus nuotraukų. Fotosesija truko 4 valandas, nuogaliai žvėrių galvomis - sportininkas ir striptizo šokėja.

Mantas Petruškevičius            A.Kriščiūno nuotr. (žurnalas „Panelė“)

Interviu žurnalui M. Petruškevičius papasakojo, kaip atrodo jo įprasta diena: „Man patinka atsikelti, žinai, išsimaudyti po dušu, žinai, išsispausti sulčių, po to būtinai pusantro litro vandens išgeriu pagal vieno garsaus Izraelio mokslininko rekomendacijas ir va tada jau į miestą lekiu, dažniausiai – interviu dalinti, tada laidos reikalai, tada būna malonus pietavimas su draugais ir vakarai, kai skubu į renginius arba vakarieniauju. Sėdim su kompanija, kalbam apie kažkokias naujienas – tas yra labai smagu“.

Apie tai, kaip siekia absoliučios gyvenimo estetikos: „Apskritai, mano gyvenime viskas privalo atrodyti estetiškai – nuo aplinkos iki manęs paties. Periodiškai darausi manikiūrą, veido, kūno procedūras grožio salonuose. Kad atrodyčiau nepriekaištingai, kartą per savaitę visą dieną geriu tik vandenį – taip galima ir iki kelių kilogramų antsvorio numesti“.

Ir kokios problemos prekybos centruose ištinka garsų asmenį: „Pavyzdžiui, parduotuvėje į mano vežimėlį daugelis pažiūri, dėl to tenka kai kurių pirkinių atsisakyti, kad išvengčiau pletkų. Neperku nei higienos, nei skalbimo priemonių, nei tualetinio popieriaus – to tenka eiti į mažesnes krautuvėles, kur mažiau žmonių. O didelėse parduotuvėse mano vežimėlis būna estetiškas“.

Daugiau - žurnale „Panelė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją