Koją merginai kiša erotinė fotosesija žurnalui „Playboy“. Pagal pasaulines konkursų taisykles, šaliai atstovauti negali mergina, kuri pozavo apsinuoginusi.

K.Ivanova 2010 metų rugsėjį pozavo erotinio žurnalo „Playboy“ viršeliui, o jo viduje buvo visa serija nuotraukų, kuriose mergina - beveik nuoga.

„Neįsivaizduoju, kokį sprendimą priims komisija. Kol kas ji yra finale. Būtų gaila, jei reikėtų ją pašalinti. Kristina labai tinkama kandidatė į karūną. Jos ir fiziniai duomenys puikūs, ir ji - protinga, išsilavinusi, komunikabili. Būtų labai gaila prarasti tokią kandidatę. Kita vertus, jei ji laimėtų konkursą Lietuvoje, dėl tos fotosesijos iškiltų klausimas dėl jos atstovavimo Lietuvai tarptautiniame konkurse "Mis pasaulis", - DELFI sakė viena iš konkurso rengėjų, prodiuserė Edita Katauskienė.

Anot jos, „Academia Femina“ turi rimtai apsvarstyti šią problemą ir nuspręsti, kaip elgtis K. Ivanovos atveju.

Kristina Ivanova. "Playboy" nuotr.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)