Demonstruoti keturiolikos marškinių kolekciją ji pakvietė garsius Lietuvoje vyrus.

Ant podiumo išdidžiai žingsniavo žurnalistas Edmundas Jakilaitis, irkluotojas Arvydas Duonėla, baleto šokėjas Nerijus Juška, mados gerbėjas Žilvinas Grigaitis, „Žas“ nariai Linas Zareckas-Choras ir Gidonas Šapiro-Bilas, TV laidų vedėjas ir muzikantas Algis Ramanauskas ir, žinoma, pats Jogaila Morkūnas.

Jam, kaip ir pridera, buvo paskirtas finalinis - jaunikio kostiumas. Nuometu pasipuošęs vyras efektingai nužengė nuo Dailės akademijos podiumo ir komisijos nariui, beje abstinentui, Seržui Gandžumianui prieš nosį pastatė tikro šampano butelį.

Garsūs vyrai buvo sutikti audringais plojimais ir nors buvo pavojus, kad asmenybės užgoš kolekcijos eksponatus, taip neatsitiko. Taškuoti, languoti, vyšnaitėmis, virtuvės įrankiais ir kitais smagiais elementais puošti vyriški marškiniai, anot autorės, buvo sukurti galvojant apie konkretų žmogų, tačiau beveik visi pagaminti fabrikiniu būdu. Po diplominio darbo pristatymo jie bus tiražuojami ir siūlomi įsigyti ne tik garsiems vyrams.

Kolekcijos pristatymas - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją