Vienos sostinės vyninės atidaryme porelė jaukiai įsitaisė prie staliuko ir susiglaudę įniko kažką aptarinėti.

Vudis ir R. Triškutė drauge pastebimi jau senokai. Jaunos dainininkės Bjellės koncertą sostinės Šv. Kotrynos bažnyčioje kovo mėnesį jie stebėjo meiliai susiglaudę.

Per Velykas porelė smagiai margino kiaušinius ir vienas kitą viename prekybos centrų. Juos taip pat dažnai galima išvysti tik dviese pietaujančius Vilniaus restoranuose.

Atrodo, kad anksčiau daug laiko užsienyje praleisdavusi manekenė R. Triškutė, dabar daugiausia dienų leidžia Lietuvoje. Anksčiau mergina daug dirbo Paryžiuje, Milane ir kitose mados sostinėse. Gimtinėje ji ypač išgarsėjo įsipainiojusi į skandalingus santykius su dainininku Egidijumi Dragūnu.

Prieš dvejus metus žiniasklaidai ji teigė, kad pusę metų draugauja su „Sel“ lyderiu. Pastarasis merginos kalbas pavadino iš piršto laužtomis. R. Triškutė neliko skolinga ir dvigubais žaidimais apkaltino Egidijų. Nuo to laiko modelis vengia skandalų ir perdėto žiniasklaidos dėmesio.

Nuotraukų galerijose porelė vyninės atidaryme ir per Velykas, kiaušinių marginimo šventėje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)