Ketvirtadienio vakarą lydimas paslaptingos damos jis pasirodo mažutės ir jaukios sostinės vyninės „Notre Vie“ terasos atidaryme.

Tą vakarą sostinėje vyko daugybė lauko renginių. M.Jampolskis su mergina pasirinko mažiausią. Nedidukėje vyninės terasoje tilpo nedaug žmonių, o žiniasklaidos dėmesį kaustė tuo pačiu metu vykę didžiųjų vyninių atidarymai pritraukę pulkus šou verslo atstovų.

Nematydamas aibės į jį nukreiptų fotoobjektyvų, aktorius atsipalaidavo ir švelniai po stalu laikė savo draugę už rankos. Tiksliau - porelė intymiai gurkšnojo vyną susikibę tik piršteliais.

Užklupti vienišo fotografo, abu neatrodė įsižeidę ir nepuolė bėgti vienas nuo kito.

Vyninės terasoje maloniai laiką leido ir daugiau nuo pagrindinių gatvių triukšmo pabėgti norėjusių garsenybių: dainininkas ir aktorius Mantas Jankavičius, dizaineris Giedrius Paulauskas su žmona Aiste, visuomenės veikėja Lidija Rasutis ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją