Pasimėgauti šiuo populiariu ir nekaloringu skanėstu į restorano gimtadienio vakarėlį atvyko gražuolė Gabrielė Martirosianaitė su draugu, mados žinovė Genutė Žalienė su sūnumi, renginių organizatorius Gediminas Jaunius, choreografas Šarūnas Kirdeikis, muzikologas Darius Užkuraitis su drauge Nijole Statkute, vaikinų grupės „Pikaso“ narys Haroldas Šklėrius, grupės „Saulės Kliošas“ siela Laurynas Šarkinas, Ingrida Kazlauskaitė ir kiti.

I.Kazlauskaitė prisipažino tiesiog dievinanti sušį ir mielai pozavo fotografams su milžiniška jo lėkšte. Atsisakiusių vaišių tą vakarą nebuvo.

Svečiai sušį galėjo užgerti vynu arba japoniška arbata, kurią ceremonijoje paruošė viešnia iš Tekančios saulės šalies. Besišnekučiuodami vakarėlio dalyviai galėjo apžiūrėti ir unikalią iš Klaipėdos atkeliavusią bonsų kolekciją bei paaukoti pinigų pirmajam japoniškam sodui Lietuvoje.

Sušių vakarėlio akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją