„Depiliuotas, švelniai įdegęs, nepriauginęs „septinto nėštumo mėnesio“ ir išryškintais raumenukais – štai koks turėtų būti vyras“, – specialiame interviu žurnalo „Laima“ rubrikai „Mylėk savo kūną“ apie šiuolaikinio vyro įvaizdį kalbėjo J. Tamašauskas.

Justas įsitikinęs, jog ideali vyro figūra – plaukiko: raumeninga pečių juosta, plokščias pilvas, atletiškos kojos.

„Deja esu kiek kitokio sudėjimo: nors plaukimas suformavo gražius pečius, tačiau dviratis „uždėjo“ šlaunis, o bėgimas padarė liesas blauzdas. Kartais dėl to jaučiuosi nepatenkintas, bet iš esmės džiaugiuosi, kad esu toks, koks esu“, – apie savo kūno sudėjimą pasakojo vaikinas.

Lenktynininkas tikino sportuojantis dėl aukšto organizmo tonuso. Neva jei dieną pratinginiauja, vakare tampa irzlus. J. Tamašauskas atskleidė esantis kaimo vaikas, todėl jam paruošti malkų pirčiai ar sunešti sunkvežimio išverstą statybinio žvyro krūvą – vienas malonumas. Justo įsitikinimu, ūkio darbai priverčia dirbti kiekvieną raumenuką.

J. Tamašauskas kelia retorinį klausimą, kodėl vyrai iš moterų reikalauja tobulo grožio, o patys atrodo kaip slunkių slunkiai. Jis sako neesąs abejingas ne tik savo figūrai, bet ir kūno estetikai. Esą nieko nėra atgrasiau už plaukuotą vyro kūną ar neskutamas pažastis. Jo manymu, pro marškinėlių iškirptę lendantys plaukeliai – jau atgyvena.

„Be veido prausiklio (jis išvalo poras), be kūno pienelio ir gaivaus aromato neįsivaizduoju vonios procedūrų“, – savo vyriško ritualo detalių atskleidė lenktynininkas J. Tamašauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)