Jaunuosius į santuokų rūmus atlydėjo šeimos nariai ir artimiausi poros bičiuliai. Ceremonijoje dalyvavo ir kita merginų grupės narė Ina Janukaitytė.

Pamergių, vilkėjusių ryškiaspalves sukneles ir pabrolių lydimi jaunieji bei vestuvininkai į ceremoniją atvyko juodais prabangiais „Porsche Cayenne“ automobiliais.

Nuotaka vilkėjo klasikinę baltą suknelę su nuometu, rankose atsinešė šviesių orchidėjų ir bordo spalvos rožių puokštę. R. Žukas tuoktuvėms rinkosi tamsų klasikinį kostiumą.

Ceremonija jaunųjų prašymu vyko už uždarų durų, tačiau vos susituokę jiedu emocijomis sutiko pasidalinti ir su žurnalistais.

„Viskas labai gerai. Medaus mėnuo - namie. Keliones planuosime ateityje, iš pradžių reikia nurimti nuo tokių džiaugsmų“, - kalbėjo S. Vilkevičiūtė.

Pasiteiravus, kaip švęs vestuves, jaunieji nebuvo labai kalbūs.

Sutuoktiniai atskleidė, jog pasiruošimas vienai svarbiausių gyvenimo švenčių - vestuvėms - užtruko apie pusę metų. Dainininkė neslėpė vestuves organizavusi pati, į vestuvių organizatorius nesikreipusi.

Jaunieji neslėpė planuojantys šeimą ir pagalvojantys apie vaikus, tačiau tikino, jog kol kas šeimos pagausėjimo artimiausiuose planuose nėra.

„Viską pamatysime po devynių mėnesių“, – juokavo S. Vilkevičiūtės širdį užkariavęs R. Žukas.

„Tai mano svajonių vestuvės ir manau, jog iki vakaro tikrai niekas nepasikeis“, – po santuokos kalbėjo atlikėja.

Tuo metu grupės „Axom“ narė I. Janukaitytė pasakojo, jog Solveiga ir Ramūnas susipažino jos dėka. Dainininkė sakė R. Žuką pažįstanti ne vienerius metus ir džiaugiasi, jog Solveiga nuo šiol bus „labai patikimose rankose“.

Nors pramogų pasaulyje būdinga asmeninius santykius slėpti, tačiau dar likus mėnesiui iki jungtuvių S. Vilkevičiūtė savo bičiuliams pasakojo, jog apie savo jausmus norėjusi rėkti garsiai visam pasauliui.

S. Vilkevičiūtė prieš kelis metus išgarsėjo muzikiniame TV projekte „Kelias į žvaigždes 2”. Skandalas kilo tuomet, kai žurnalistai išsiaiškino, jog pikantiškame grupės „Naujieji lietuviai“ vaizdo klipe „Ruri ruri“ Solveiga nusifilmavo nuoga. Mergina tuomet aiškino nematanti nieko bloga ir tikino, kad išgarsėjo ne tik dėl savo kūno linijų, tačiau ir dėl muzikalumo. S. Vilkevičiūtė pabrėžė, jog kadaise yra giedojusi bažnyčios chore.

Pasibaigus muzikiniams realybės šou, S. Vilkevičiūtei nepavyko pasiekti aukštumų solistės karjeroje, ieškojusi kitų galimybių išpopuliarėti, kartu su bendražygėmis ji sukūrė merginų grupę „Axom“, kurioje dainuoja iki šiol.

S. Vilkevičiūtės ir R. Žuko tuoktuvių akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)