Aktorė Gražina Baikštytė dėl savo neblėstančio grožio dažnai sulaukia komentarų, kad naudojasi grožio chirurgų paslaugomis. Ji iš tokių kalbų tik juokiasi. "Žinau, kad moterys seniai naudojasi plastikos chirurgų siūlomais stebuklingais jaunystės grąžinimo būdais. Gal tik dabar iki mūsų taip plačiai atsirito ši mada, o užsienyje tokios procedūros populiarios daugybę metų", - sakė natūralumą propaguojanti aktorė.

Gražina pasakojo, kad kurį laiką dirbdama spaudoje turėjo progą kalbinti daugelį žymiausių Lietuvos plastikos chirurgų. "Tada apie šią sritį sužinojau tikrai nemažai. Mane linksmina, kad ne kartą esu sulaukusi pasiūlymų fotografuotis prieš kosmetinę procedūrą, kurią buvo siūloma atlikti, ir po jos. Tai ne chirurginės intervencijos, bet, tarkime, botulino toksino injekcija, kuri sumažina raukšlių. Visada juokdavausi iš tokių siūlymų. Niekada nesutikau net pabandyti", - pasakojo G.Baikštytė.

Ji sakė žinanti, kad, kaip ir kiekvienas vaistas, botulino injekcijos gali sukelti šalutinį poveikį.

Tatjana Rinkevičienė, vadovaujanti Tatjanos Rinkevičienės rusų teatrui, apie moteris, kurios dėl grožio gulasi ant operacinio stalo, kalbėjo su dvejone balse. "Manęs asmeniškai tikrai niekas nesugundytų dėl grožio ir tariamos jaunystės atsiduoti gydytojui su skalpeliu rankoje. Esu patenkinta tuo, kaip atrodau, ramiai žiūriu į savo amžių", - patikino T.Rinkevičienė. Jaunatviškumą išsaugojusi Tatjana sakė kol kas negalvojanti apie grožio procedūras, tačiau negalinti garantuoti, kad, tarkime, po 10 metų nesiims kokių nors priemonių blėstančiam grožiui išsaugoti.

Aerobikos ir šokių aistruolė Joana Bartaškienė juokėsi, kad plastinėmis operacijomis, matyt, žavisi tie, kurie neturi kur dėti pinigų. "Jeigu moteriai su amžiumi ima trūkti grožio, tegu daro tas jauninimosi procedūras, bet man labai keista, kai po plastikos chirurgų peiliu gulasi jaunutės merginos. Net mano metų krūtinė dar visai neblogai atrodo, galiu patikinti, kad ji dar "stovi", - kvatojosi žodžio kišenėje neieškanti televizijos šokių projekto nugalėtoja. - Kodėl mergos nori tokių didžiulių papų? Smulkutės, mažutės, o krūtines pripučia iki arbūzo dydžio."

Ekstravagantiškumu pagarsėjusi dainininko Radži gerbėja Raisa Šarkienė, regis, nutarė sulaužyti visus įmanomus tabu ir iš pasiryžimo susigrąžinti prarastą jaunystę padaryti viešą pramogą tautiečiams. Moters motyvas gultis po plastikos chirurgų peiliu nustebino ne vieną sveikai mąstantį žmogų. Raisa viešai deklaruoja, kad nori atjaunėti 25 metais ir susirasti aštuntą vyrą. Septynis sutuoktinius moteris jau palaidojo, rašo „Lietuvos žinios“.

Nutarusi dalyvauti televizijos laidoje, kurioje specialistai patobulins jos vystantį grožį, R.Šarkienė buvo itin atvira: "Mano akių vokai ir veidas padribę, kankina raukšlės, pilvas nukaręs. Noriu, kad mane pakeistų visą - nuo galvos iki kojų - ir per savo 55 metų jubiliejų atrodyčiau kaip 30-ies", - pareiškė R.Šarkienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją