"Namas yra išdažytas kraujo raudonumo ir juoda spalvomis, dėl kurių jis greičiau panašus į velnio urvą, - pasakojo vienas garsiosios porelės svečias. - Viename kambaryje yra milžiniškas batutas, o jo sienos padengtos lipnia medžiaga. Jiems patinka šokinėti ir prisiklijuoti prie sienų."

"Pasak Billy Bobo, vieną kartą, kai namuose daugiau nieko nebuvo, jis beveik 12 valandų buvo prilipęs prie sienos. Vėliau jis pats prisipažino, kad galėjo numirti, kol kas nors jį būtų ten suradęs", - pridūrė svečias. Atrodo, kad neįprasti A.Jolie ir jos vyro pomėgiai suteikia jiems pakankamai energijos, nes jų virtuvė ir šaldytuvas yra beveik tušti.

"Jis dažnai kelias dienas iš eilės pamiršta pavalgyti, o ji irgi ne ką geresnė, - tikino šaltinis. - Šaldytuvas ir virtuvės spintelės yra visiškai tuščios. Atrodo, kad jie gyvi tik oru ir vienas kitu, be to, jie mirtinai išblyškę ir liesi. Kai jie pasikviečia draugus, maistą paprastai užsisako. Jeigu ateina dešimt svečių, jie užsako tiek, kiek užtektų tik trims žmonėms pavalgyti. Jų manymu, tai labai daug maisto."

"Angelina yra graži, o Billy Bobas - įdomus, tačiau jie yra baisiausi ir keisčiausi žmonės, su kuriais man kada nors teko bendrauti", - pripažino šaltinis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją