„Žydėjimą“ ne tik kauniečių, bet ir sostinės garsenybių ypač mylima dizainerė pristatė šviesiame prabangių automobilių salone vitrininiais langais. Pro žemę siekiančius langus saulės nutvieksti elito atstovai į šou rinkosi neskubėdami ir dar iki prasidedant renginiui turėjo puikią progą pabendrauti tarpusavyje, pasivaišinti rožiniu gėrimu bei paskanauti įvairių užkandėlių.

Viena pirmųjų į renginį atvykusi parlamentarė Dalia Teišerskytė vakarui rinkosi klasikinį šviesių spalvų kostiumėlį. Originalumu garsėjanti verslininkė Inga Budrienė, regis, ištikima britų tradicijoms. Renginyje žinoma Kauno ponia pasirodė pasipuošusi ypač elegantiška skrybėlaite. Į kolekcijos „Žydėjimas“ pristatymą ponia Inga atvyko drauge su galerininke Danguole Stachura, kuri pasipuošė pečius apnuoginusia suknele.

Muzikologo Dariaus Užkuraičio draugė Nijolė Statkutė niekuomet nestigo idėjų renkantis aksesuarus. Trečiadienio vakarą ji pasirodė avinti ryškiai geltonos spalvos batus. Muzikologo mama Laimutė Užkuraitienė taip pat seniai garsėja subtiliu stiliaus pojūčiu. Į kolekcijos pristatymą ji atvyko pasipuošusi veido bruožus ryškinančiais akiniais.

Nijolė Statkutė pasipuošė geltonais bateliais

Žiniasklaidos atstovų dėmesį patraukė ir dėl draugystės su prodiuseriu Egmontu Bžesku žinoma Atalya Mazuch. Ji pasipuošė šviesia vertikaliais dryžiais marginta suknele.

Kai kurie vakaro svečiai giedros dienos vakarą negalėjo išsiskirti su akiniais nuo saulės. Vasariškam aksesuarui ištikimi stilistas ir TV laidų vedėjas Mantas Petruškevičius, jo draugė Rasa Arlauskienė, Jonas Stankevičius ir kiti.

Dar trečiadienio popietę modelis ir buvusi TV laidų vedėja Agnė Zacharevičienė socialiniame tinklalapyje publikavo nuotrauką, kurioje įsiamžino su akiniais. „Na ir kaip man tos keturios akys? Tik nuoširdžiai“, – virtualių bičiulių nuomonės teiravosi ji. Sulaukusi nesuskaičiuojamos daugybės komplimentų internete, Agnė kolekcijos pristatyme pasirodė su akiniais, nors anksčiau viešumoje ir nebuvo išdrįsusi jų nešioti.

A. Bunikienė garsėja meile augalams, o savo miniatiūriniame sodelyje kruopščiai puoselėja įvairius augalus. Moters aistra – gėlės – atsispindi ir naujausioje jos kolekcijoje. Pastelinių spalvų gėlių motyvais puoštos suknelės – iš natūralių audinių.

Neveltui vakaro svečiai ponią Audronę „užvertė“ margaspalvių gėlių glėbiais. Štai Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų valdymo tarnybos direktorius Edmundas Varpiotas ir jo žmona Nijolė dizainerei išrinko ryškiai geltonų kalijų puokštę, D. Užkuraičio draugė N. Statkutė A. Bunikienei įteikė oranžinių herberų, Vilniaus Balio Dvariono dešimtmetės muzikos mokyklos direktorė L. Užkuraitienė – skaisčiai rausvų rožių, o teisininkė Jolanta Paulauskienė – baltą karališkąją leliją.

Nijolė ir Edmundas Varpiotai Audronei Bunikienei išrinko geltonų gėlių puokštę

A. Buniekienės pavasario ir vasaros kolekcijos „Žydėjimas“ svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Naujausioji A. Bunikienės drabužių kolekcija „Žydėjimas“ - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją