Tiesa, svorio jis itin nepriaugo, mat rinkosi daržovių ir žolių patiekalus, pagardintus nuostabiais vietinės virtuvės padažais.

Ir, žinoma, nepraleido progos paskanauti vietinio vyno. Tiksliau - skanavo jį visą viešnagę. Vietinis baltas vynas dabar - vienas jo mėgiamiausių.

Nors šiek tiek pakeliavo po šalį, vakarieniavo su Lietuvos diplomatais ir degustavo dar Stalino pamėgtą vyną, vis dėlto jo kelionės tikslas buvo ne poilsis.

TV laidų vedėjas stebėjo vietinę mados savaitę, kurioje itin sėkmingai pasirodė ir Lietuvos mados namai „Cantas“.

M. Petruškevičius prisipažino, kad gruzinų madą įsivaizdavo kaip itin spalvingą, perkrautą detalių, galbūt šiek tiek slavišką. Savo nuomonę, jis pakeitė. „Peržiūrėjęs jų mados savaitę, galiu konstatuoti, kad jie turi tikrai europietiškai mąstančių ir konceptualių kūrėjų“, - sakė jis.

Gruzinai greitai išsiaiškino, kad Mantas - ne tik žurnalistas, bet ir Lietuvoje žinoma asmenybė. Prabangiame „Sheraton“ viešbutyje vykusiame savaitės atidarymo bankete jam dėmesį rodė it tikrai žvaigždei. „Nežinau, kodėl, bet sulaukiau išskirtinio jų dėmesio ir palankumo“, - neslėpdamas, kad tai - malonu, sakė M. Petruškevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją