„Yvos“ narė DELFI pasakojo, jog tatuiruotę sutiko pasidaryti bandydama į šalį nuvyti nuobodulį, kuris buvo apėmęs besikaitinant saulutėje prie baseino. Nepaslaptis, Egipte poilsiaujantiems turistams prekeiviai siūlo įvairių paslaugų. Viena iš pasiūlytų – tatuiruote – susigundė ir G. Valaitytė. Tiesa, tatuiruotė - ne ilgalaikė. Specialūs dažai turėtų nusiplauti po maždaug keturių savaičių.

„Tatuiruotė atsirado iš didelio neturėjimo ką veikti. Tai yra vieno žmogaus parašas“, - paslaptingai kalbėjo G. Valaitytė ir klausiama, koks žmogus autografu papuošė gražuolės kūną, teatsakė šypsena, tačiau juodos spalvos piešinys „VB“ spėlionėms vietos beveik nepalieka.

Žinoma mergina jau ne vienerius metus apie asmeninį gyvenimą neatvirauja, taip pat nutylėjo ir apie atostogų Egipte kompanioną – širdies draugą Vytautą. Atostogų kelionė buvo „Yvos“ merginų dovana Gintarei 27-ojo gimtadienio proga. Pasirodo, ją paslapčiomis organizavo ne tik dainininkės kolegės, bet ir pats V. Bikus. DELFI šaltiniai jau kurį laiką pasakoja apie puikiai besiklostančius Gintarės ir Vytauto santykius, tačiau pati G. Valaitytė su žiniasklaida asmeninio gyvenimo akimirkomis dalintis kol kas nelinkusi.

Gintarė Valaitytė Egipte
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)