Taip ambasada įvertino J.Morkūno pastangas propaguoti oranžinę - nacionalinę Olandijos spalvą.

Tai jau antras J.Morkūno dovanų gautas dviratis. Pirmąjį, ne mažiau prabangų, renginių organizatoriui yra padovanoję vienos automobilių kompanijos atstovai. „Nežinau, kodėl sukeliu norą dovanoti man dviratį“, - juokėsi J.Morkūnas, prisipažinęs, kad, nors dovana labai džiaugiasi, nežino, ar aktyviai sugebės ja pasinaudoti. „Iš savo namų atokiame rajone važiuoti į centrą bijau. Reikia leistis ypač judria gatve, kuria lekia sunkvežimiai. Labai nemalonus jausmas“, - po kelių bandymų dviračiu pasiekti darbą įsitikino renginių organizatorius.

Apie porą tūkstančių litų kainuojančią dovaną jis ketina įkurdinti ofise ir ja važinėtis tik Senamiestyje.

Oranžinės spalvos prisiekęs gerbėjas ketvirtadienį vienišas tikrai jaustis neturėjo. Olandijos nacionalinės šventės aprangos kodas - oranžinės spalvos rūbai ir aksesuarai.

Dauguma ambasados rezidenciją aplankiusių svečių paisė etiketo ir puošėsi oranžiniais šaliais, segėmis, kaklaraiščiais. Originalesnio stiliaus mėgėjai ir oranžinėmis kelnėmis, ir skrybėlėmis, ir net batais.

Nyderlandų karalienės gimtadienio vakarėlio ambasados rezidencijoje akimirkos ir svečiai - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją