„Dekabristo laikotarpis baigėsi!“ - liūdesį dėl sugriuvusios santuokos šalin veja dizaineris ir prisipažįsta, kad pavasaris širdyje pažadino naują jausmą.

Ji - 22 metų manekenė Monika Račiūnaitė. Jie - šviežiai, vos prieš kelias savaites, iškepta pora. Savaitgalį jie romantiškai leido Nidoje. Anot dizainerio, jausmai trenkė taip netikėtai ir stipriai, kad jis net pasvarsto apie gyvenimą drauge.

Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė             A. Lubin nuotr.

„Nežinau, kaip čia viskas atsitiko. Netikėtai“, - staiga prabudusia meile vėl džiaugėsi dizaineris. Su Monika jis pažįstamas senokai, mergina net demonstravo garsiąją A. Pogrebnojaus ir V. Sinamavičiūtės kolekciją, kurios metu ekrane pasirodė dizainerio tekstas, kviečiantis žmoną Salomėją grįžti.

Paklaustas, ar nesėkmingos vedybos su perpus jaunesne žmona neatgrasė nuo naujo susižavėjimo vėl į dukras tinkančia gražuole, A. Pogrebnojus juokėsi. „O ką? Cliffas Richardas maždaug šešiasdešimties, o draugauja su dvidešimtmetėmis. Sakote lipu ant to paties grėblio? Galbūt... Bet grėbliai būna skirtingo dizaino“, - optimistiškai buvo nusiteikęs jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją