„Karina laukiasi jau beveik keturis mėnesius. Apie nėštumą sužinojo sausio pradžioje. Nėštumas labai sunkus, jai dažnai būna bloga, dėl to ji negalėjo pasirodyti keliuose koncertuose“, – naujienų portalui DELFI pasakojo Karinos ir Sauliaus draugas, nepanoręs viešinti savo pavardės. Tiesa, pasakodamas pridūrė, kad tokios džiugios žinios ilgiau paslaptyje laikyti nevalia.

Nors ir kitas geras K. Krysko bei S. Skambino bičiulis informaciją apie rudeninį gandrų vizitą patvirtino, S.Skambinas, pasveikintas būsimos tėvystės proga, sutriko ir pokalbio metu painiojosi, tačiau galiausiai patikino, jog apie tėvo vaidmenį daug negalvoja.

„Nieko čia dar... Nesilaukiam. Na suprantat, kas yra, nieko negaliu pasakyti... Kai lauksimės, pasakysim. O iš kur čia tokie... <...> Net apšalau. Iš tikrųjų labai smagu, bet kol kas gandrai neatskrido“, – kalbėjo jis bei patikino, jog kol kas abu negali „sau leisti tokios prabangos“.

Galbūt ir būtų įmanoma paneigti, jog laukiesi, tačiau palengva apvalėjanti Karinos pilvuko forma taip pat liudija apie garsios poros meilės vaisių.

Išaiškėjo, jog K. Krysko ir S. Skambinas apie būsimą pirmagimį papasakojo tik artimiausiems ir laiko patikrintiems draugams bei prigrasė kruopščiai saugoti paslaptį. Sutapimas, tačiau ir „Yvos“ lyderė Natalija Zvonkė, ir „69 danguje“ lyderė K. Krysko savo pirmagimius pradėjo šią žiemą. Šiandien jau aišku, jog laikinai į motinystės rūpesčius pasinėrusią N. Zvonkę scenoje pakeis jos sesuo Kristina Ivanova. Ji prieš kelias savaites tapo ir „Yvos“ vadybininke. Tačiau kas grupėje „69 danguje“ pakeis K. Krysko, kol kas galima tik spėlioti, mat dainininkės vokalo partija beveik visose grupės dainose – pagrindinė.

Karina ir Saulius susipažino dalyvaudami TV projekte „Šok su žvaigžde“, kur suėję į porą neišskiriami tapo ir asmeniniame gyvenime. Tuo metu jiedu susižadėjo, tačiau iki šiol tuoktis neskuba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją