„Žinome, kad mūsų šalies gyventojai itin aktyviai serga už Lietuvos atstovus „Eurovizijoje“. Prieš tokį svarbų konkursą atlikėjai bei visai jai lydinčiai komandai tikrai netrūksta pasiruošimo rūpesčių ir įvairių organizacinių darbų. Todėl, siekdami, kad finansiniai nesklandumai nesutrukdytų Evelinos Sašenko pasiruošimo ir pasirodymo Diuseldorfe, nusprendėme visą šalies delegaciją aprūpinti draudimo apsauga“, – teigia Vidas Gudonis, „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filialo marketingo skyriaus vadovas.

„Eurovizijos“ atstovę E. Sašenko ir ją lydinčią mūsų šalies delegaciją apdraudė būtinosios medicininės pagalbos draudimu bendra 600 000 eurų draudimo suma, t. y. kiekvieną asmenį - po 100 000 eurų.

Kiekvienas delegacijos narys papildomai apdraustas 6000 eurų draudimo suma nuo nelaimingų atsitikimų ir 500 eurų draudimo suma nuo bagažo ir asmeninių daiktų praradimo. Į draudimo paketą įtrauktas ir kiekvieno asmens 10 000 eurų civilinės atsakomybės kelionėje draudimas bei skrydžio vėlavimo draudimas.

„Stengsimės kuo geriau pasirodyti „Eurovizijos“ konkurse ir nenuvilti savo gerbėjų, tačiau kartais pasitaiko netikėtų situacijų, kurios nuo mūsų nepriklauso, bet gali sukliudyti sėkmingam pasirodymui. Džiaugiamės, kad „Gjensidige Baltic“ tuo pasirūpino – dabar nereikės sukti galvos dėl kompensacijos už priverstinai praleistas valandas oro uoste ar netikėtas medicinos išlaidas, ir galėsime visą dėmesį skirti pasiruošimui“, – teigia Lietuvos atstovė šių metų „Eurovizijos“ konkurse Evelina Sašenko.

Tai ne pirmas kartas, kai ne gyvybės draudimo bendrovė „Gjensidige Baltic“ apdraudžia Lietuvos atstovus „Eurovizijos“ dainų konkurse. Praėjusiais metais bendrovė buvo apdraudusi grupę „InCulto“ ne tik kelionių ir nelaimingų atsitikimų draudimu, bet ir nuo galimos paskutinės vietos minėtame konkurse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją