Vaiko motina Luciana Morad (Lusiana Morad) reikalauja 35 tūkst. JAV dolerių (140 tūkst. litų) per mėnesį, o 56 metų tėvas yra pasirengęs mokėti tik 5,6 tūkstančio.

Londone gyvenantis M. Jaggeris antradienio teismo posėdyje nedalyvavo, bet atsakė į klausimus telefonu.

M. Jaggerio advokatas tvirtino, kad jo klientas neprivalo skelbti savo finansinių duomenų, nes negyvena Niujorke, be to, tokie duomenys patektų į žiniasklaidą. Advokatas Johnas Vassallo (Džonas Vasalas) sakė apskųsiąs teismo sprendimą.

M. Jaggeris pripažino 14 mėnesių Lucą (Luką) savo sūnumi. 29 metų L. Morad teigia, kad per mėnesį nuomai, auklėms, namų šeimininkėms ir sargybiniams Niujorke bei Brazilijoje išlaikyti jai reikia mažiausiai 35 tūkst. JAV dolerių per mėnesį.

L. Morad teismo posėdžio metu “ieškojo darbo” Brazilijoje ir taip pat atsakinėjo telefonu.

Teisėjas Davidas Kirshblumas (Deividas Kiršbliumas) nurodė L. Morad atvykti į kitą teismo posėdį rugsėjo 18 dieną ir buvo nepatenkintas sužinojęs, jog M. Jaggeris, kuris dievažijosi negalįs dalyvauti posėdžiuose, prieš 2 savaites lankėsi Niujorke.

Dabar rokeris vėl tvirtino, jog “labai nepanašu”, kad jis per artimiausius du mėnesius galės apsilankyti Niujorke.

Jei M. Jaggeris vis dėlto bus pastebėtas mieste, bet teisme nepasirodys, D. Kirshblumas laikys jį nevykdžiusiu įsipareigojimų.

“Tą žaidimą baigėme, daugiau elektroninėmis ryšio priemonėmis nebendrausime”, pridūrė teisėjas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją