Seksualūs ir atviri, plazdantys naujieji „Yvos“ rūbai puošti odiniais aksesuarais, gėlėmis, įspūdingais dirželiais. Stilingi batai, kaip pačios merginos juokaudamos įvardijo, batai žudikai, blizgūs juodi triko ir tinklinės pėdkelnės. Kaip visada, įvaizdį dainininkės kūrė pačios, tačiau idėjas įgyvendinti padėjo dizainerė iš Kauno.

„Turėjome idėją atsinaujinti pavasariškai, tačiau sužaidėme tik juodomis ir baltomis spalvomis, o audinys labai lengvas, vėjyje plazdantis“, - pasakojo Kristina.

Naujaisiais scenos rūbais pasipuošė tik trys grupės narės – Kristina Ivanova, Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė. Paklausta, ar tai, jog N. Zvonkė nesiryžo siūdintis naujų drabužių, reiškia, jog jos nebeišvysime nei TV eteryje, nei koncertuose, Kristina patikino, jog Natalija kol kas tik ilsisi nuo aktyvesnės veiklos, tačiau nuo grupės reikalų tikrai neatsiribojo.

„Nauja mūsų daina – be Natalijos vokalo. Galbūt todėl ir skamba neįprastai. Šiandien scenoje debiutavome trise. Nauja daina, naujas įvaizdis... Jau seniai girdėdavome priekaištų, kad nesikeičiame, o mūsų dainos – vienodos. Prašom, šiandien mes – kitokios“, - DELFI nuotaikingai kalbėjo K. Ivanova.

Naują kūrinį „Rodyk, ką turi“ sukūrė dainininkas ir kompozitorius Deivydas Zvonkus. „Turbūt apie kūrėją galima spręsti pagal tekstą, pažįstantys Deivydą tikrai atskirs, jog tai – jo darbas“, - šypsojosi „Yvos“ gražuolė.

„Daina norime atkreipti jaunų žmonių dėmesį, kurie be galo žavisi plastine chirurgija. Mes nesame prieš ją, tačiau manome, kad viską gyvenime reikia daryti su saiku. Kai kurie žmonės, pamiršę natūralumą, iš savęs padaro karikatūrą – botulino toksinas ir krūtų implantai. Kai kurie žinomi žmonės pasidaro neatpažįstami. Norime paskatinti jaunus žmones nesivaikyti madų aklai“, - kalbėjo dainininkė.

"Yva" merginos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją