„Džiugu, jaučiuosi labai gerai ir viskas juda pagal grafiką. Pokyčių tikrai bus. Kai šeimoje atsiranda naujas žmogus, viskas šiek tiek keičiasi. Tai yra natūralu“, – kalbėjo dainininkė.

Pasiteiravus ar jau žino būsimo vaikelio lytį, J. Ritčik sakė žinanti, jog laukia berniuko bei pridūrė drauge su mylimuoju svarstanti apie vardą, tačiau kol kas nenusprendė, kaip pavadins trečiąjį sūnų.

„Labai laukiame trečiojo berniuko šeimoje, bet vardo dar neturime. Gal kurią naktį imsiu ir susapnuosiu“, – linksmai kalbėjo pašnekovė.

Paklausta, kaip derins darbą mokykloje, koncertus ir motinystės rūpesčius, J. Ritčik sakė ketinanti išeiti motinystės atostogų bei koncertuoti tol, kol pajėgs.

„Manau, pats gyvenimas pakoreguos planus. Tiesiog žiūrėsiu, kaip jausiuosi, o vaikui gimus tikrai teks padaryti pauzę“, – įsitikinusi ji.

Trečiojo sūnaus Julija tikisi sulaukti rugpjūčio pabaigoje arba rugsėjo pradžioje.

„Jei sūnelis paskubės, pasaulį išvys rugpjūtį, jeigu neskubės – tuomet rugsėjį“, – atskleidė J. Ritčik.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją