Vyresnieji vakare parodė savo gabumus gatvės šokių varžybose. Nuskriaustų čia neliko - bemaž visus atvykusius nudžiugino renginio metu vykusi koncertinė programa.

Kultūrine veikla besimėgaujantys galėjo stebėti ištraukas iš muzikinio teatro šokio spektaklio „Dulkių spindesys“, kuriame vaidmenį atlieka Saulius Skambinas, pamatyti pantomimos teatro bei moters gyvatės pasirodymą, o linksmybes ir gerą muziką mėgstantys galėjo pasiklausyti grupės „Kastaneda“, atlikėjo Merūno, Karinos ir „Žvaigždžių Mokyklos“ mokinės Viltės dainos, taip pat jaunojo ir itin populiaraus paauglių tarpe, vaikų „Eurovizijos“ dalyvio Barto.

Vakaro kulminacija tapo įspūdingas reginys – masinis šokis „flash mob“, kur visi į renginį susirinkę „Žvaigždžių mokyklos“ auklėtiniai sinchroniškai atliko šokio judesius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją