Apie poros sutuoktuves informavę DELFI šaltiniai pasakoja, jog nuotaka ceremonijos metu vilkėjo kuklią klasikinę suknelę, į Santuokų rūmus atvyko nešina baltų gėlių puokšte. E. Lubys savo vestuvėms išsirinko tamsiai mėlynos spalvos klasikinį kostiumą.

Įvykio liudininkų teigimu, tuoktuvių ceremonijoje dalyvavo tik Živilės ir Edgaro šeimų nariai bei keli artimiausieji draugai.

Pora savo santykius ypatingai slėpė jau nuo draugystės, kuri užsimezgė dar 2009-ųjų vasarą, pradžios. DELFI fotografas 2010-ųjų pradžioje pirmasis įamžino bendrą poros laisvalaikį. Akylo fotografo pavyzdžiu – pro akis nepraleisti asmeninių poros gyvenimo akimirkų – pasekė ir kitų žiniasklaidos priemonių atstovai, ne viename interviu bandę iš Ž. Vaškytės išgauti įvairių detalių apie jos ir mylimojo santykius. Tokios pastangos iki šiol buvo bergždžios.

Kaip DELFI ne kartą sakė E. Lubys, ir jis, ir Živilė ypač saugo privatumą ir laikosi pozicijos apie asmeniškumus žurnalistams nepasakoti bei davė žodį nė vienam žiniasklaidos atstovui neatskleisti jokių detalių. Panašu, jog iki šiol nei atlikėjo, nei jo sutuoktinės žurnalistams perkalbėti nepavyko.

Apie vestuves E. Lubys kalbėti nelinkęs, tačiau patį faktą DELFI patvirtino. „Taip, susituokėme, labai ačiū už sveikinimus, tačiau nuomonės apie atviresnius pasakojimus nepakeitėme“, – tepasakė jis.

Naujienų portalo DELFI žiniomis, šeimos nariai bei artimiausi sutuoktinių bičiuliai vieną svarbiausių asmeninio gyvenimo įvykių atšventė nedideliame restorane Vilniaus senamiestyje.

Sutuoktiniai gyvena drauge nuomotame būste, šaltinių duomenimis, po vestuvių jiedu gyvenamosios vietos keisti neketina.

Pramogų pasaulio užkulisiuose sklando gandai, kad Živilės išvaizdos pokyčiai susiję su dar šių metų rudenį arba žiemos pradžioje sutuoktinius aplankysiančiais gandrais.

„Nekomentuočiau, net jei Živilė lauktųsi trynukų“, – nedaugžodžiavo E. Lubys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją