Tiesa, į vidų bent jau artimiausiu metu patekti nebus įmanoma, bet per dviejų valandų kelionę „Vaiduokliai“ kviečia apžiūrėti daugiau nei dešimt žinomų veikėjų namų, kurie bandomųjų turų dalyviams sukėlė itin daug emocijų.

„Šioje ekskursijoje tikrai pravers žiūronai, o pasiėmę fotoaparatus galės pasijusti lyg paparacai“, - pasakojo bendrovės direktorė Marta Zotikova. „Dalyvius lydi gidai, kurie papasakoja ir daugiau pikantiškų detalių apie aplankomų namų šeimininkus“.

Ekskursijos metu bendrovės autobusiukas užsuka į Turniškes, kur įsikūrę aukščiausi Lietuvos politikai, o taip pat apžiūrimos tokių žinomų žmonių kaip: Bronislovas Lubys, Šarūnas Marčiulionis, Natalija Zvonkė, Henrikas Daktaras, Benas Gudelis ar Artūras Zuokas, rezidencijos.

79 litus kainuojantį turą kol kas veda specialiai paruošti gidai, tačiau M. Zotikovos teigimu, neatmetama galimybė, jog ateityje tokias ekskursijas galėtų vesti ir pačios Lietuvos garsenybės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją