Pora kartu jau kelerius metus, bet jų santykiai buvo permainingi. Atrodo, kad nesutarimai nebuvo rimti ir liko praeityje, o ateityje galima laukti ir poros sutuoktuvių.

Bent jau tokią išvadą perša naujausia A.Kuzmickaitės kolekcija, kuri buvo skirta nuotakoms. Jaunikio vaidmuo joje teko dizainerės mylimajam S.Prūsaičiui. Tiesa, tradicinės vestuvės su plastmasinėmis šypsenomis ir tortinėmis suknelėmis mados kūrėjai kelia ne pačius geriausius jausmus. tai irgi taikliai atsispindėjo kolekcijoje.

A.Kuzmickaitė iki S.Prūsaičio draugavo su režisieriumi Oskaru Koršunovu, o muzikantas su modeliu Meda Jonaityte ir aktore Rimante Valiukaite.

Šeštadienį buvo pristatytos paskutinės „Mados infekcijos“ kolekcijos, o mados mylėtojai, kurių nemaža dalis apsilankė visose trijose renginio dienose, turės laukti ne kitų metų, o rudens, nes rengėjai praneša, nuo šiol numatantys rengti dvi „Mados infekcijas“ per metus.

Paskutinės dienos „Mados infekcijos“ svečiai – galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją