Poros pažįstamiems naujai užgimę merginos ir fotografo jausmai jau kuris laikas nėra paslaptis.

Tiek Salomėja, tiek Ignas atradę vienas kitą tiesiog švyti džiaugsmu. Pora buvo gražiai susiderinusi ryškiaspalvius linksmus drabužius ir mielai pozavo fotografams.

Panašu, kad A.Pogrebnojaus vieši bandymai susigrąžinti žmoną didele sėkme pasigirti negali. Priešingai, nei vis dar oficiali žmona, dizaineris džiaugsmu nespindi. „Mados infekcijoje“ jis pasirodė nuo galvos iki kojų apsitaisęs juodai.

Vyrui draugiją renginiuose palaiko viena ar kita draugė. Neseniai jį buvo galima matyti ir buvusios mylimosios Julijos Goyd draugijoje, bet dizaineris tikino, kad gyvena vienas ir jokie nauji jausmai jo širdies dar nepalietė.

Salomėja ir Aleksandras Pogrebnojai iki vedybų draugavo ketverius metus, susituokė pernai rugsėjį, o jau prieš Kalėdas santuoka ėmėm byrėti.

Ignas Maldžiūnas ir Alina Orlova pora buvo kelerius metus. Jie drauge nemažai keliavo, gyveno taip pat kartu. Tiesa, pastaruoju metu A.Orlova daug koncertuoja užsienyje, ypač atlikėją vertina Rusijos publika. Apie tai, kad pora išsiskyrė iki šiol nebuvo viešai žinoma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją