Lyg ciklamenas iš po sniego suspindo verslininkė Inga Budrienė, kuri ne tik pasidabino ryškiaspalve suknele, bet ir priderino tokio pat atspalvio segę.

Visais gėlių žiedais pražydo ir Irena Marozienė, kolekcijos pristatymo renginiui pasirinkusi itin margą, it Tailando meistrų tapytą, sijoną.

Gražuolė Gabrielė Martirosianaitė valiūkiškai atsiraitojo baltų klasikinių marškinių rankoves, tačiau rankas nuo vis dar ne pavasariško oro gudriai prisidengė šiltomis įmautėmis.

Mantas Petruškevičius pasirodė avėdamas lengvus batelius, kurie nė iš tolo nepriminė žieminių. Kaip ir dera mados gerbėjui, į juos vyras įsispyrė be jokių kojinių.

Tik Seimo narei Ingai Valinskienei pavasariu dar net nekvepėjo. Ekstravagantiška apranga garsėjanti moteris neišdrįso išsivaduoti iš golfo nelaisvės ir visai be reikalo prie suknelę primenančio apdaro dar įsmuko ir į beformes kelnes.

Kolekcija ir susirinkusių stilius - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją