Tik sumaniausieji, nenorėję klaidžioti Maironio gatvėje ieškant bordo spalvos kilimo, žemėlapyje patikrino objekto buvimo vietos koordinates ir iš anksto žinojo, kad vakarėlis planuojamas Vilniaus dailės akademijos naujuosiuose rūmuose. Sumaniųjų, deja nebuvo daug.

Vakarui įsibėgėjus, svečiai buvo pakviesti į tris skirtingas erdves, kuriose pristatyta naujoji kompanijos „Vero moda“ pavasario ir vasaros drabužių kolekcija.

Susirinkusieji dar iki prasidedant renginiui begurkšnodami gėrimus turėjo progą paspėlioti, kas vakaro metu jų laukia, tačiau neilgai trukus paslapties skraistė prasiskleidė.

Į kolekcijos pristatymą atvyko dažniausiai visų be galo laukiama mados figūra Mantas Petruškevičius, „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė, pirmą kartą pristačiusi ir savo mylimąjį Ramūną, Ugnė Skonsmanaitė, Jogaila Morkūnas bei Austėja Jablonskytė, Skaiva Jasevičiūtė ir Saugirdas Vaitulionis, Redita Dominaitytė, Rasa Kaušiūtė, Ingrida Kazlauskaitė, Jurgita Ragauskaitė bei kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją