Jis žino, kad Maskva mėgsta nugalėtojus, todėl debiutui rengėsi iš peties. 110 kvadratinių metrų salonas atidarytas „Himenej“ prekybos centre centrinėje Maskvos dalyje. Šiame prekybos centre įsikūrusios tik brangios parduotuvės. Netoliese galima rasti „Max Mara“, Cristiano Vungo, Marco Caino salonus.

S.Statkevičiaus salone bus prekiaujama ir vyriškais, ir moteriškais haute couture ir pret-a-porte de luxe drabužiais. Taip pat rankinėmis ir aksesuarais. J. Statkevičius pasakojo, kad bus galima įsigyti ir jo vardo kvepalų bei knygų. „Atidarymo proga buvo surengta didžiulė paroda. Viskas praėjo puikiai. Maskviečiai sako, kad nustebinau skoniu ir saiku bei aukštu meniniu lygio. Ir tuo, kad susirinko daug elito“, - pasakojo Juozas.

Į salono atidarymą susirinko apie 150 žmonių. Tarp jų daug Maskvos garsenybių: teatro režisierius Romanas Viktiukas, aktoriai Ala Demidova, Kirilas Rubcovas, drabužių dizainerė Masha Tsigal, dainininkė Tamara Gverdciteli, pagrindinių mados leidinių atstovai, garsūs mados fotografai,
„Apsilankė net buvęs lengvosios pramonės ministras“, - šypsojosi J. Statkevičius.

Dizainerį sveikino ir Maskvoje gyvenantys, dirbantys ir besisvečiuojantys lietuviai: režisierius Rimas Tuminas su drauge aktore Valda Bičkute, aktorė Agnė Ditkovskytė su mama Tatjana Liutajeva, režisierius Gintaras Varnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)