„Ne tik šią dieną, bet visuomet spindėkite kaip rytinis baltos rožės žiedas. Būkite laimingos ir mylimos”, – sakė Lietuvos ponių draugas Mantas Petruškevičius.

„Būkite savimi nepriklausomai nuo to, ką kiti apie jus galvoja“, – moterims linkėjo dizaineris Aleksandras Pogrebnojus.

„Džiaugiamės, jog įžymūs Lietuvos vyrai noriai prisidėjo prie organizuojamos staigmenos moterims, skirtos tarptautinės Moters dienos šventei“, – sakė „Media traffic“ inovacijų vadovė Liuda Petrik.

Prie gražaus pavasarinio sumanymo taip pat prisidėjo ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro įkūrėjas, meno vadovas ir vyriausiasis dirigentas Gintaras Rinkevičius. „Moterys, būkite mylimos artimų žmonių. Kai esate laimingos jūs, būsime laimingi ir mes“, – sakė G. Rinkevičius.

Kitas žymus dirigentas ir televizijos konkursų žiuri narys Donatas Katkus kovo 8–ąją buvo linksmai nusiteikęs. „Moterys, nebūkite vyrais!“ – šmaikštavo D. Katkus.

„Media traffic“ televizijos atstovai pakalbino ir ilgametį laidų vedėją, keliautoją ir rašytoją Algimantą Čekuolį. „Tebūnie visą laiką jums pavasaris, o mes savo darbą atliksime“, – kalbėjo charizmatiškasis žurnalistas.

Taip pat viešojo transporto ekranuose Kovo 8–ąją moteris šmaikščiai sveikina Vytautas Rumšas jaunesnysis: „Vyrai, atsistojam! Moterys, sėdam! Mielos moterys, mes jus mylim!“

„Tegul gyvenime jums atsitinka kuo daugiau tokių įvykių, dėl kurių būtų verta gyventi“, – linksmai sako televizijos laidų ir renginių vedėjas Rolandas Vilkončius.

„Mielos moterys, prašau, šypsokitės kiekvieną dieną!” – entuziastingai linki Jogaila Morkūnas.

„Pavasarį pražysta ne tik gėlės, bet ir moterys. Nuoširdžiausiai linkiu mūsų moterims žydėti kiekvieną dieną ir visada!” – gražių žodžių nestokoja ir Vytenis Pauliukaitis.

„Mielos moterys, be Jūsų meilės net viešasis transportas sustotų. Tikėkit savo meilės kuriančia galia“, – poetiškai linkėjo OKT/Vilniaus miesto teatro meno vadovas Oskaras Koršunovas.

„Noriu palinkėti tikėjimo savo antra puse. Šis tikėjimas jums grąžins jausmų pilnatvę“, – sakė teatro ir kino aktorius, režisierius Kostas Smoriginas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją