Vyrą galima buvo nusipirkti dviems valandoms. „Jokių intymių paslaugų“, - taisykles aiškino vienas vakaro vedėjų Algimantas Čekuolis ir perleido teisę šou vesti aktorei Kristinai Kazlauskaitei, kuri tą vakarą buvo virtusi Zita iš Mažeikių.

Nors dalyvauti pirklių pusėje aukcione buvo kviečiamos tik moterys, vis dėlto į vieną sostinės barą jos sugužėjo su vyriška palyda.

Mažiausia kaina už vyrą dviems valandoms – 100 lt. Kelti sumą buvo galima po 50 lt. Dvi valandas buvo galima praleisti sutartu laiku ir abiems priimtinoje vietoje.

Vyrai prieš parsiduodami dar turėjo pademonstruoti nors kokį talentą ir priversti žiūroves kelti kainą. Visi surinkti pinigai buvo skirti nuo dujų baliono sprogimo nukentėjusiems Gudkaimio daugiabučio gyventojams.

Moterys kaip akis išdegusios į aukcioną nepuolė, pirmas vyras buvo parduotas už 200 lt., bet jau antrasis - G. Leškevičius pažadėjęs skrydį oro balionu - iš ponios sulaukė 500 litų. A. Butkus dainavo ir žadėjo individualią šokių pamoką. Jis taip pat buvo įvertintas 500 lt.

TV laidų vedajas K.Sakalauskas buvo įvertintas 200, šokėjas S.Skambinas - 350 litų.

M.Jampolskis gundė ekskursijomis po teatro užkulisius, aktoriaus meistriškumo pamokomis ir pažintimi su „tikruoju Jampolskiu“. Be to, pažadėjo prie sumos prisidėti nuosavais 300 litų. „Ne todėl, kad brangiausiai būčiau parduotas, o todėl, kad noriu prisidėti prie kilnaus tikslo“, - sakė aktorius. Susumavus jo ir aukciono dalyvės pasiūlymus, M.Jampolskis buvo parduotas už 700 lt.

Jį pralenkė 45 minučių privatų koncertą prižadęs Merūnas. Už kokį reginį moteris paklojo 800 litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją