Žurnalo "Premiere" sudarytame įtakingiausių Holivudo asmenų šimtuke M.Gibsonas užėmė dešimtąją, o T.Hanksas ir T.Cruise`as - atitinkamai 13 ir 14 vietas.

Įtakingiausia Holivudo moterimi vėl tapo Julia Roberts (Džulija Roberts), nors šių metų sąraše iš pernai užimtos 16 vietos ji nukrito į 25-ąją.

Tuo tarpu 2003 metų įtakingiausias kino industrijos veikėjas - Stevenas Spielbergas (Stivenas Spilbergas) - liko antras, pirmąją vietą užleidęs partneriams iš kino kompanijos "Pixar", sukūrusios animacinį filmą "Žuviukas Nemo" (Finding Nemo).

Į šių metų įtakingiausių Holivudo žmonių sąrašą pirmą kartą pateko serialo "Draugai" (Friends) žvaigždė Jennifer Aniston (Dženifer Aniston), užėmusi 71 vietą, Charlize Theron (Čarliz Teron), Johnny Deppas (Džonis Depas) ir komikas Willas Farrellas (Vilas Farelas).

Didžiausią nuosmukį patyrė buvusi Beno Afflecko (Beno Afleko) ir Jennifer Lopez (Dženifer Lopes) pora, iš ankstesnių 41 ir 47 vietų šiemet nukritusi į paskutinį šio sąrašo dešimtuką.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją