Vakarėlio metu viename Vilniaus klube svečius stebino ne tik atlikėjos Elenos Puidokaitės-Atlantos pasirodymas. Susirinkusiesiems pristatyta internetinės parduotuvės siūloma moteriškų rūbų kolekcija. Podiumu gracingai žingsniavo ir „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė.

Kolekcijos pristatymo metu neapsieita be incidentų. Viena manekenė, nulipdama nuo podiumo, užkliuvo už aukščiausios laiptų pakopos ir nugarmėjo žemėn.

Pristatęs parduotuvę bei jos teikiamą paslaugą „Pasimatuok namuose“, aktorius susikausčiusią publiką bandė pralinskinti įvairiais juokeliais. Vienas iš jų net kukliausius svečius privertė ne tik švelniai prunkštelėti. Daugelis aiktelėjo po to, kai aktorius, pasidžiaugęs plojimais, tikino besigėrėjęs, kaip gražiai merginos dirbo „rankytėmis“, o tuomet pridūrė esąs įsitikinęs, kad susirinkusiosios ne prasčiau dirba ir savo „lūpytėmis“. „Žinoma, čia jau vėliau, kai vakarėlis baigsis“, - pridėjo R. Rudokas.

Į parduotuvės pristatymo vakarėlį atvyko teisininkas Donatas Kisielius, dizaineris Liutauras Salasevičius, šokėjai Vadimas Šuško, Ana Kapustina, Elena Uksaitė, verslininko Antano Boso sūnus Tomas Bosas, žurnalistė Jolanta Svirnelytė, Danielius Polskis bei kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją